• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Щорічний дев’ятий Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття»

Щорічний дев’ятий Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття»

2017-10-24

/Files/images/i-4.jpg

Протягом жовтня 2017 року – січня 2018 року проводиться щорічний дев’ятий Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття», мета якого є підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті, подолання історичних міфів.

Організатором заходу є Міжнародний благодійний фонд національної пам’яті України у співпраці із центральними та місцевими органами влади, Київським міським будинком учителя. Також в організації заходу беруть участь представники Інституту історії України НАН України, Кабінету Міністрів України, Спілки письменників України.

Просимо довести дану інформацію до відома керівників навчальних закладів, педагогічних працівників, учнівської та студентської молоді.

Умови конкурсу:

  1. У конкурсі можуть брати участь учні старших класів, студенти, учителі, молодіжні громадські організації та творчі спілки.
  2. Конкурсні роботи та анкету учасника (учасників) слід надсилати на адресу vriatuvatv-vid-zabuttia@ukr.net до 1 грудня 2017 р. Протягом грудня 2017 року – січня 2018 року журі з числа професійних учителів, режисерів, громадських діячів опрацьовує конкурсні роботи та визначає переможців. Відзначення переможців відбуватиметься наприкінці січня 2018 року
  3. До участі у конкурсі приймаються мультимедійні проекти – аматорські документальні та ігрові фільми й відеоролики у форматі .ауі.
  4. Тривалість фільму не має хвилин перевищувати 8 хвилин.
  5. На початку відеороботи має бути чітко вказано назву матеріалу та його авторів.
  6. Авторський текст виконується українською мовою.
  7. До роботи слід долучити окремим файлом у форматі .doc анкету (див. додаток).
  8. Подані на Конкурс матеріали не рецензуються і не повертаються.
  9. При використанні у мультимедійних проектах кадрів з фільмів, репортажів та інших відеоматеріалів, які не були зняті авторами проекту, необхідно зазначити автора відеоматеріалу.

Питання і уточнення щодо умов конкурсу надсилати за адресою: vriatuvatyvid-zabuttia@ukr.net

Кiлькiсть переглядiв: 212